Tusen takk for koselig award Huset med det rare!
Awarden skal gå videre til 12 flotte bloggedamer.
Gjør følgende:
The sunshine Blog Award is awarded to bloggers whose positivety and creativity inspire other in the blogworld. The rules for accepting the award are:
1. Put the logo on your blog or within your post,
2. Pass the award to 12 bloggers.
3. Link the nominees within your post.
4. Let them know they recieved this award by commenting their blog.
5. Share the love and link to the person from whom you recieved this award.
I dag har jeg hatt besøk av min kjære lillebror og svigerinne til lunsj. For meg er det en god unskylding for å bake litt. Så i dag har jeg bakt piroger. Sist gang lagde jeg dem til strikkekaffe jeg hadde med noen venninner, og pirogene forsvant fort. Så tenkte jeg skulle dele oppskriften med deg:
Piroger
Du trenger:
3 dl melk
1/2 pakke gjær
3 ss olje eller smeltet margarin
1/2 ts salt
1 ss sukker
8 dl hvetemel
Fyll:
Ta akkurat det du har og har lyst på. I dag fylte jeg halvparten av mine med brunet kyllingkjøttdeig og bacon med tacokrydder og revet ost, og den andre halvdelen med brunet røkt kjøttpølse og bacon med tomatketsjup, ananas og litt chilli.
Slik gjør du:
Varm opp melken til 37 grader. Smuldre gjæren, og rør den ut i den lunkne melken. Tilsett olje, salt, sukker og det meste av hvetemelet. Hold av litt mel til utbaking. Elt deigen jevn og smidig. Dekk bakebollen med plast, og la heve på et lunt sted i en halvtime, mens du forbereder fyllet. Del deigen i 20 like deler. Kjevle eller trykk ut til runde lefser. Fordel fyllet på den ene siden, og brett den andre halvparten over. Trykk pirogen sammen med en gaffel, og pensle med sammenpisket egg. Stek dem midt i ovnen ved 220 grader i 12-15 minutter. Serveres lune.
Velbekomme!
Tips: doble oppskriften. Disse kommer til å forsvinne fort. De er også geniale å fryse for å ha som små måltider og med på tur.
Jeg bakte også vårlige muffins etter oppskrift fra Lenemora's verden. Oppskriften finner du her
De ble kjempegode!
Det var alt for i dag.
Ha en fortsatt fin helg! Nyt den!
Klem
Ha en fortsatt fin helg! Nyt den!
Klem
Mmmm ... så mye godt du har baket?! Det ser helt nydelig ut!!
SvarSlettTusen takk for kjempe-flott award!! Så hyggelig at du tenkte på meg. Mine awarder finner du her: http://apkas.blogspot.com/ Håper det er greit ...
Ha en fortsatt fin helg!
Klem klem
Anette:)
Tusen takk for award,såå koselig!
SvarSlettBåde pirogene og muffinsene så kjempegode ut!Skal absolutt prøve meg på pirogene!:)
Ha en fortsatt fin kveld!
Mmmmm!! Både muffinsene og pirogane såg kjempegode ut!:) Dei må testast ut;) Tusen tusen takk for award, set stor pris på den! Kjempekosleg!:)
SvarSlettHa ein fine søndag!
Klem
Namm... Dette så fryktelig godt ut på en guffen søndag som det er i dag!
SvarSlettTusen takk snille du og velkommen som blogger :)
SvarSlett