mandag 23. august 2010

Sauer og blåbær

Dagen i går var proppet av opplevelser.
Først var vi på åpen gård i Sandefjord.
Et kjempebra arrangement.
Lille prinsen var knallfornøyd med å få ri på hest for første gang, klappe kaniner, tegne på høyball, kikke på høner og klappe sauer.

På ettermiddagen var vi på blåbærtur.
Lille prinsen har mast om å dra på tur i skogen og plukke blåbær i tre dager nå
-så det var på tide å etterkomme ønsket.
Lille prinsen imponerte stort med å gå lang tur i skogen helt på egen hånd (uten å be om å bli bært) og plukket masse blåbær.
Han hadde knapt tid til en rastepause med saft, kjeks og sjokolade.
*smiler*
Premien var en bolle blåbær med sukker og melk.

Ha en herlig uke!
Klem

6 kommentarer:

 1. Høres ut som en strålende dag!!! Dere vet å kose dere:) Er så flott med sånne Åpen Gård-arrangementer, er kjempebra for barna å få være i kontakt med dyr. Ikke så langt unna her vi bor ligger det en besøksgård, og jeg er jo oppvokst på gård. Og ikveld under kveldsstellet, da minstemann hardnakket påstod at sauen sier "møøø", slo det meg at vi kanskje burde ta en tur og hilse på dyrene snart igjen:)
  Mmmmm, det så liiite godt ut med blåbær med melk og sukker på da;)
  Ha en strålende uke!
  Klem

  SvarSlett
 2. Koselig på tur da, og søte lille gutten som er så ivrig. Får håpe det fortsetter sånn da,så får du jo masse bær de neste årene uten å måtte plukke selv;)
  Ha en flott tirsdag!
  Klem

  SvarSlett
 3. Så koselig, og så søtt med lillemann som tusler der på bærtur! Koselig det var å titte innom her til deg i dag, herlige bilder! Det gjelder å ta vare på øyeblikkene;-)

  Tirsdagsklemmer!

  SvarSlett
 4. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

  SvarSlett
 5. Åå, hørtes ut som en skikkelig koselig dag! Skulle ha vært på en blåbærtur med snupp før de forsvinner..
  Ønsker deg og dine en fin helg!
  Klem

  SvarSlett
 6. Det hørtes ut som en koselig dag : ) Mange koselige innelgg under her jeg ikke hadde fått meg meg også : ) Trappa deres ble kjempefin! Det er virkelig høst her om dagen også, og det må nok snart handles litt lyng for å fjonge opp her også.
  Ha en god helg : )
  Klem

  SvarSlett

Setter pris på alle koselige og konstruktive kommentarer:)