lørdag 5. mars 2011

Jentekveld med tapas

I går hadde jeg invitert til jentekveld og lovet et forsøk på å servere tapas.
Synes tapas er kjempegodt og genialt med noe for enhver smak,
men jeg har aldri laget det selv før.
Var derfor veldig spent på resultatet.
Om jeg skal si det selv så smakt det godt alt sammen og frister til gjentakelse om ikke så alt for lenge.
Aïoli er et must til tapas.
Hvitløksmarinerte scampi er knallgodt.
Spansk tortilla var ikke akkurat lett å få snudd i panna.
-Bedre lykke neste gang...
Kjøttboller med ulike krydder i tomat- og paprikasaus.
Som du ser av bildene er jeg vokst opp med Ingrid Espelid Hovig på tv;
så når vi har persille i huset brukes det som pynt på alt...
Fersk laks med mojosaus (som smakte knallgodt) rakk jeg aldri å ta bilde av.
Mange av oppskriftene fant jeg i denne boka.
Denne kan absolutt anbefales hvis du også har lyst til å lage tapas.
Til slutt et bilde av de nydelige tulipanene jeg fikk av pappaen min sist helg i anledning bursdagen min.
Tulipaner var min første favorittvårblomst som liten.
Det har derfor blitt en tradisjon at jeg får tulipaner til bursdagen min av mamma og pappa.
*smiler*

Ønsker alle sammen en herlig helg!
Her har vi sol og varmegrader
-til min store glede.

Klem

5 kommentarer:

  1. Superkos og supergodt!! Er noen av de oppskriftene jeg kunne tenkt meg selv! Fortsatt god helg, klem!

    SvarSlett
  2. Så knallgodt ut!
    Ha en fortsatt fin helg.
    Klem

    SvarSlett
  3. Mmmm..tapas er så godt! Såg heilt herleg ut, alt du har laga:) Nam nam:) takk for boktips;)
    Ha ein fin kveld!
    Klem:)

    SvarSlett
  4. Åh tapas er bare så herlig!
    Ønsker deg en fin uke!
    Klem fra Sophie Mari ♥

    SvarSlett
  5. Vi hadde akkurat tapaskveld i helga og klarer ikke å glemme de gode smakene og de flotte fargene som prydet kjøkkenbordet :) Jeg er derfor ute å ser etter tapasbilder. Tenkte ikke på å ta bilder selv, der og da! Likte bildet av aiolien din og håper det går greit at jeg har "lånt" det? Jeg linker selvfølgelig tilbake til denne bloggen fra min blogg- www.lenasvindland.blogg.no

    Moro å se at vi bruker akkurat den samme tapasboka :)

    SvarSlett

Setter pris på alle koselige og konstruktive kommentarer:)