lørdag 17. april 2010

Jordbær


I dag blir det jordbær og is til dessert:)

Jordbærene ligger i en Rosendahl-skål.
En serie jeg har fått mer og mer sansen for.
Enkelt og rent design.

Oksesteken settes snart inn i ovnen.
Men det er desserten jeg gleder meg mest til i dag.
Jordbærene er riktignok ikke norske og ikke like gode, men de duger mens vi venter på at verdens beste jordbær skal modnes...

Ha en fin lørdags kveld!

6 kommentarer:

 1. Nam! Eg gleder meg sånn til norske jorbær!! Beste som finns!:) Såg gode ut dei der og:) Sånne skåler har vi og:) Her blir det pizza og rødvin. Og bamsemums til dessert:)
  Ha ein fin kveld:)
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Sandnes er absolutt en by verd å besøke dersom det er interiør du er ute etter. Det er så mange fine butikker. Bare gi en lyd dersom du skal der i sommer, så kan jeg skrive ned hva som er verd å få med seg. Om du ønsker det da ♥ Hihi, jeg har dilla på gavepapir og det er bare litt av samlingen... UPS!! Men man trenger vel alltid fint gavepapir gjør man ikke? Godt å høre at jeg ikke er alene om det da. Uanset så synes jeg det er mye finere å pakke inn gaver selv, enn at noen som skal forte seg i butikken gjør det!! Åsså bruker jeg papiret i prosjekter, det om jeg kjøpte idag skal jeg legge med decopagelim i en skuff på et nattbord!! Hva gjør du med alt ditt? Ønsker deg en fin lørdagskveld. Nå er det bakt potet på menyen her. Klem monica

  SvarSlett
 3. Sånne skåler har vi og, de er flotte og brukes mye!
  Ingenting kan måle seg med norske jordbær! Gleder meg til sommeren...
  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 4. Ååå,for en fristelse!!
  Gleder meg enormt til jordbærsesongen starter for de norske bærene, men enn sålenge får man vel nøye seg med det nest beste! Kos deg med lørdagskvelden!
  PS! Du var savnet på "picniken" i dag!

  SvarSlett
 5. Namnam,jordbær er så godt!Rugbrød med jordbær og banan er noe av det beste jeg vet:)Norske jordbær såklart;)

  VI har kosa oss med reker og hvitvin her i kveld,og er skikkelig stappmette nå.Men har fortsatt litt plass til biscotti og dessertvin om ikke så lenge da;)

  Ha en super kveld!
  Klem

  SvarSlett
 6. Åh, det så bare helt sinnsykt deilig ut!!! Ingenting er bedre enn jordbær, tror rett og slett jeg kunne ha spist jordbær hver dag i en laaaang periode uten å bli lei;)

  Flott skål, er mye fint å finne i Rosendahl-serien:)

  Ha en fin-fin kveld:)

  Klem fra meg:)

  SvarSlett

Setter pris på alle koselige og konstruktive kommentarer:)