onsdag 14. april 2010

Utetid!


Så utrolig deilig det er ute om dagen!
Lille prinsen storkoser seg i sandkassa som har dukket frem fra snøen og i alt som heter vannpytter. (JA, gummistøvler og regnbukse er en fin ting.) Værre er det å få ham inn... Han er over hodet ikke interessert, og hyler som en stukken gris når mamma etter mye roping og lokking, rett og slett må ta lille prinsen under armen og regelrett bære ham inn.
Har fått ordnet litt i hagen i dag, pottet om noen inneblomster og gjort noe jeg aldri har gjort før; plantet en avlegger av en phalanopsis.


Veldig spent på om den overlever...
Ellers forsøker jeg å lese til eksamen om dagen - selv om det er enormt mange ting som heller frister...


Saft i plastkopper er lurt med en aktiv liten prins som drikker i farta. Og så er det jo lov til å kose seg litt ekstra med sjokoladekjeks; det er jo tross alt tirsdag;)
Rakk å handle litt før jobben i dag. Bilder kommer imorgen.
Ha fortsatt en fin uke.
(Jeg overser langtidsmeldingene når det gjelder været, og lever i nuet).
Klem

2 kommentarer:

 1. Vet akkurat hvordan det føles med eksamenslesing på den ene siden og alle fristelsene hjemme på den andre. Jeg driver og skriver en bacheloroppgave,samtidig som jeg skal både vaske alle kriker og kroker hjemme og rydde i klesskapet.Rydding og vasking blir ekstra gøy liksom når det er eksamenstid!

  Huff:) Men nå skal jeg bort resten av uka,og neste,sånn at jeg hverken rekker vasking eller skriving.Litt greit det og kanskje:)

  Ha en fortsatt fin uke!
  Klem

  SvarSlett
 2. Ja, er ikkje det nydeleg å vere ute?:) Herleg!! Vi nekter at det skal bli kaldt igjen no! Ikkje sant? Lykke til med eksamenslesing!
  Ha ein fortsatt fin dag :)
  Klem:)

  SvarSlett

Setter pris på alle koselige og konstruktive kommentarer:)