torsdag 1. april 2010

Hvor mange er for mange?

Sitter og leser Isabellas - første utgave på norsk.
Kjempelekkert blad!
Jeg har allerede satt opp en ny ting på ønskelista mi etter inspirasjon fra bladet; et avlastningsbord. (Tips om hvor jeg kan finne et sånt mottas med takk!) Dette vil jeg ha under kjøkkenvinduet. Fint til alle plantene jeg skal så om våren og ypperlig som avlastningsbord ute på terassen om sommeren.
Har også funnet noen fristende oppskrifter jeg må prøve med sjokolade. (JA jeg er sjokoman!)
Jeg er faretruende nær å sende inn kupongen bakerst i bladet for å bestille et abonnement.

MEN! Hvor mange blader er det egentlig greit å abonnere på? Jeg lurer nemlig på om jeg er veldig nær grensen? Jeg abonnerer på to andre blader. Kjøper fast et månedsmagasin. Og sannelig bestilte jeg et abonnement på et hagemagasin i et svakt øyeblikk for kort tid tilbake.Og så må jeg jo innrømme at det blir noen impulskjøp innimellom. I tillegg har jeg en "arveavtale" med min koselige nabodame som også abonnerer på et par blader. Hvor mange blader kjøper du i måneden? Hvor mange blader er "for mange"?

Bakerst i bildet ser du ett av favorittlysene mine om dagen. Det er kjøpt på Løiten Lys, og brenner så fint. Jeg har flere av dem. Fine lys kan man jo ikke få nok av.

Ha en fortsatt fin påske!
Klem

3 kommentarer:

 1. Må ein svare på det der?? hehe..eg er bladoholiker. Abbonerer på BoligPluss, Maison og Mamma pluss at eg kjøper alle nummer av Rom123, Allt i hemmet og interiørblad eg ellers kjem over. Har sikkert blad for fleire 1000kr. Men ein kan jo sjå dei om igjen og om igjen:)
  Kjempefint lys i lyset ditt!;)
  Takk for kosleg helsing:)
  Klem

  SvarSlett
 2. Kjenner meg godt igjen ja! I høytider er det vel spesielt vanskelig å la være å få med seg blader fra bladhylla! -De hyllene er fantastisk strategisk plassert også da.. spesielt fristende blir det jo når en står i kassakø og har goood tid til å lese forsidene!! Billigste er jo å abonnere da.. sånn om en uansett ville kjøpt de i buikken mener jeg!!
  Gleder meg til i morgen;0)

  SvarSlett
 3. Hei! Må sei at eg kjenner meg godt att her ja.. eg abonnerer på Rom 1-2-3, men i påsken har eg falt heilt for det samme bladet som du, og for "Vakre hjem og interiør", so no vurderer eg å abonnera på begge dei i tillegg...veit jo at eg kjem te å kjøpa de fleste so kjem ut likavel..Men ein får jo inspirasjon og idea te ting ein kan gjera sjøl, so då meine eg at da må vera lov :)

  Klem frå Christine

  SvarSlett

Setter pris på alle koselige og konstruktive kommentarer:)