mandag 22. mars 2010

Gangen vår og en overraskelse


I går viste jeg speilet i gangen. Tenkte jeg skulle vise litt mer av gangen i dag.
Vi pusset opp gangen vår i fjor sommer. Vi rev ned brystpanel og gammel tapet, malte paneltaket hvitt glans 80, sparklet, pusset og tapetserte veggene som vi malte cappucino og skiftet ut alt av møbler.
Resultatet ble absolutt mye bedre enn det vi startet med.
Gangen er litt liten, så utfordringen var å få til nok oppbevaringsplass til alt av sko, klær, votter, luer, skjerf og alt som ellers hører til når man skal ut i alt slags vær.
Lille prinsen har fått sin egen knaggrekke.
Over speilet har vi satt opp en hylle med masse kurver til luer, skjerf, tjukke sokker og annet smått som ikke brukes hver dag.

På motsatt side har vi benk med kurver og knaggrekke. (Sett via speilet mitt).

Men helt ferdig med gangen er jeg ikke enda. (I den grad man noen gang blir ferdig med et rom). Er på jakt etter en smart løsning for oppbevaring av sko på liten plass. For tiden har jeg mesteparten av skoa mine (JA jeg har mange sko) i en bod i 2. etasje. Noe jeg synes er lite holdbart, for det gjør jo at jeg ikke bruker de fleste av skoene mine. Så hvis noen har et kjempebra tips, mottas det med takk!
I gangen har vi også sikringsskapet vårt - noe jeg ikke synes er veldig estetisk, men tenkte jeg skulle pynte litt på det. Så utover våren blir det nok noen forbedringer i gangen.

Gårsdagens store overraskelse kom da jeg satt på kontoret oppslukt i en oppgave jeg sitter og skriver på. Da kom Herr Jijji plutselig farende inn i rommet med et villt og spørrende ansiktsuttrykk. Jeg skvatt; tenkte at NÅ har det virkelig skjedd noe... Herr Jijji utbryter at hunnkatten vår, Missi Maja, hadde åpenbart sin utovertiss da hun lå i sofaen sin og vasket seg! Så vår hunnkatt er altså av typen hannkjønn!!!???!!!
Så nå har vi fått en noe uventet utfordring; finne nytt navn til pusen vår. Missi Maja er jo unektelig et litt feminint navn til et hannkjønn. Foreløpig kaller jeg ham bare Mister, så får tiden vise om det dukker opp et bedre navn - eller om Herr Jijji og jeg i det hele tatt blir enige om et nytt navn. (Det må nevnes at vi har en noe ulik oppfatning om hva som er pene navn til søte puser).


 
Det var alt for i dag. Ha en fortreffelig uke!
Tuddelidu og klem.

5 kommentarer:

 1. Lys og fin gang dere har:)

  Har litt av det samme problemet mht til sko, til tross for en stor skyvedørsgarderobe i gangen(har plassert skostativ inni). Ser at mors skodilla gir seg utslag i store mengder barnesko også... :)

  Ha en flott kveld!

  Klem:)

  SvarSlett
 2. Uansett hva dere finner opp av forslag til nytt navn; Min stemme går til Ragnar;-)

  SvarSlett
 3. Så fin hall ni har.:-) Kram Stina

  SvarSlett
 4. Hehe, en utovertiss altså! Syns jo mister var fint jeg da, og ikke så store forskjellen fra første navnet! Håper du og herr Jijji blir enige! Fin gang! De har sånne smale skoskap på ikea som ikke tar så mye plass, ene typen kan man kan bygge opp i høyden også ;0)

  Ha en flott dag!

  SvarSlett
 5. Artig med pusen da:)Guttenavn er vanskelige!Men dere kommer sikkert på noe fint.

  Kjempefin gang!
  Har dere vurdert hyller langs veggen med skyvedører?

  Ha en fin dag!

  SvarSlett

Setter pris på alle koselige og konstruktive kommentarer:)