søndag 28. mars 2010

Om seng og en stor liten prins

Her om dagen hadde lille prinsen klatret ut av sprinkelsengen. Helt på egen hånd. Lille prinsen var svært fornøyd med seg selv. Plutselig er lille prinsen blitt veldig stor. Mammaen hans er vel litt bekymret for at hun nå fremover kommer til å få mye besøk i egen seng av en liten gutt som liker veldig godt å sove hos mammaen sin. "Sove mamma" pleier lille prinsen å si bestemt med pute og alle de bamser han klarer å holde rundt i sine armer. Prinsemammaen blir så lett sjarmert av sin lille prins, og er alt for dårlig til å si nei. Men hun synes heller ikke det er veldig heldig å våkne opp etter en natt med alt for liten plass i en seng for to med en liten prins på tvers midt imellom prinsemamma og prinsepappa. Prinsemammaen skjønner nå at det blir en spennende tid fremover når lille prinsen lett kommer seg ut av egen seng helt på egen hånd...

Det er vel snart på tide å ta ned den ene veggen i sprinkelsenga. Og mor har begynt jakta på ny seng til store lille prinsen.


Foreløpig er denne hos Bohus favoritten. Man kan jo aldri få for mye oppbevaringsplass, så noen skuffer under senga er helt utmerket.
Ha en fin-fin palmesøndag!
Klem

4 kommentarer:

 1. Så artig innlegg:) Vanskeleg å seie nei til disse søte små ;) Likte senga frå Bohus. Får aldri nok oppbevaringsplass :)
  Ha ein fin palmesøndag du og!:)
  Klem

  SvarSlett
 2. Når de først har løst gåten mht å komme seg ut av sprinkelsengen, er de ofte ganske ustoppelige;)

  Sengen fra Bohus er kjempefin, og ikke minst praktisk. Vi har begge våre gutter i Stompa-senger, er veldig fornøyde med det. Eldstemann forserer stigen på null-komma-niks, mens yngstemann ikke tørr å klatre ut av senga selv. Så han sitter der og venter til han blir hentet;) Veldig greit egentlig:)

  Ha en flott kveld!

  Klem:)

  SvarSlett
 3. Så morsomt og søtt du skriver! Kunne blitt en aldri så liten barnebok av denne teksten! De vokser jammen fort disse små, og bohus-sengen så veldig praktisk ut til en liten prin$. Blir aldri for mye oppbevaringsplass!

  SvarSlett
 4. Hihi, så koselig lesning=)
  Vi måtte bytte FØR hun knakk "komme seg ut av sengen koden" Ble storesøster i en alder av 15mnd, og måtte bytte til stor seng allerede da. Gikk superbra! SÅ stolt vettu når de får store møbler;-) Den sengen så vi også på til snuppen vår. Genial!

  SvarSlett

Setter pris på alle koselige og konstruktive kommentarer:)